شاید تصور ابرقهرمان‌ها ، شیاطین و موجودات خیالی آسون نباشه ، اینکه یک‌روز خون‌آشام ها بر زمین‌ حکومت کنن ، بشر تبدیل به سنگ بشه ، یا هیولاهای عجیب توی خیابون قدم بزنن و آدم بخورن . اما تصور یک تیم دو که یک گوشه از شهر ، توی یک زمین چمن داره تمرین می‌کنه ، راحت‌تره . " با باد بدو ! " ، انیمه‌ای بود که این چند روز داشتم تماشا می‌کردم .شاید تکراری بنظر برسه و اینطور هم هست . چند نفر که می‌خوان با هم بدو ان ؟ خب این رو حتی تو زندگی خودمون هم می‌تونیم پیداش کنیم که ! اما در عین ساده بودن ، چیزهای جدید رو در خودش گنجونده و تازگی داره .همینطور این انیمه ۱۰ شخصیت اصلی داشت ، که می‌شد تو هرکدومشون بخش کوچکی از خودم رو ببینم و حرف‌ها و رفتارهای قشنگی رو ازشون‌ دید. سوالاتی که در طول داستان برام ایجاد شد ، نگاه تازه‌ای که نسبت به گوشه‌ای از دنیا پیدا کردم و آشنا شدن با یک دوست :) 

هایجی سان ! من و اون هردومون دویدن رو دوست داریم ‌، هردومون زانوی پای راستمون آسیب دیده و شاید جالب بنظر نیاد ، اما از همین اشتراکات کوچک بینمون من چیز‌های بزرگی  یاد گرفتم :) توی این دو سال فکر می‌کردم بخاطر زانوم باید ورزش رو کنار بزارم ؛ خوشحالم که دوست جدیدم‌ راه‌های بهتری جلوی من گذاشت . خدا رو شکر :))

راستی همش‌ از دویدن‌ نیست ها ! اتفاقا اگر رابطه‌ی خاصی هم با دو نداشته باشید ، بهتر می‌تونید به معناهای درونی و واقعی این انیمه پی ببرید . 

هایجی سان ! بیا با هم بدویم ، حتی اگه تنها هم بدویم بازم‌ تنها نیستیم ، همونطور که خودت می‌گی : 

منم همچنین‌حسی دارم 

دلم می‌خواد بیشتر بدوم‌ 

حتی با وجود اینکه بهم‌ گفتن ندو ، می‌دوم !

شاید فراموش کرده بودم که به احساساتم گوش کنم."

Run with the wind

، ,رو ,هم ,  ,شاید ,یک ,هایجی سان ,با هم ,این انیمه ,هم بدویم ,  هایجی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مرجع کنکور ایران ايران استخدام داستان زندگی عمومي خیریه امدادودرمان حضرت امام رضا(علیه السلام)خوروبیابانک parat hfggh کارا پانل Jonathan's notes دانلود پکیج تمامی سایت های محبوب با کمترین هزینه!!